Το κατάλυμα

Σύγχρονο οικογενειακό κατάλυμα


Το Ameris μπορεί να σας φιλοξενήσει κατά την θερινή περίοδο και να καλύψει τις ανάγκες σας τόσο για ολιγοήμερες διακοπές όσο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε συμφέρουσες τιμές. Επίσης έχουν ληφθεί όλα τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID -19 που συνιστά ο ΠΟΥ και ο ΕΟΔΥ.

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία (πρώτη πλατεία) του Νέου Μαρμαρά, στο λιμάνι ακριβώς μπροστά στην θάλασσα. Το Ameris βρίσκεται σε τέτοια θέση ώστε να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας. Συγκεκριμένα σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν εστιατόρια, ψαροταβέρνες, fast food, καφετέριες, internet καφέ, μπαρ και κλαμπ.

Επίσης η ευνοϊκή θέση του Ameris σας εξυπηρετεί δίνοντας σας την δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε:

  • στο ταχυδρομείο που συστεγάζεται στο συγκρότημα μας
  • τράπεζες (Eθνική τράπεζα & Eurobank) που βρίσκονται περίπου στα 50  μέτρα 
  • 3 σουπερμάρκετ δεξιά και αριστερά του συγκροτήματος
  • αρτοποιείο που βρίσκεται στα 30 μέτρα από το Ameris.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Ameris μπορείτε να επισκεφτείτε τις παραλίες γύρω από το Νέο Μαρμαρά όπως είναι ο Παράδεισος (ρηχή παραλία κατάλληλη για παιδιά  που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Ameris), η κοινοτική πλαζ (παραλία που επίσης βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Ameris) και οι παραλίες του Πόρτο Καρράς. Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης τα Λαγόμανδρα και η ακτή Καλογριά που είναι εξίσου καταπληκτικές παραλίες. Οι περισσότερες από αυτές είναι οργανωμένες με beach bars, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Σας προτείνουμε όμως να έχετε αυτοκίνητο για να μπορείτε να επισκεφτείτε τις δεκάδες παραλίες που διαθέτει όλη η χερσόνησος Σιθωνία και σας προσφέρονται για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον σύνδεσμο  του Ameris, με τις παραλιακές διαδρομές της χερσονήσου.

Διαθέτει:

  • 1 επιπλωμένο διαμέρισμα (τριών χώρων) με κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο
  • 1 επιπλωμένο διαμέρισμα (δύο χώρων) με 2 μικρές κουζίνες, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
  • 5 επιπλωμένα διαμερίσματα (δύο χώρων) με σαλόνι-κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο
  • 2 studio (ενός χώρου) με κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο